Level 9 er en elegant, moderne og dynamisk løsning for visualisering av data for transport- og utleiebransjen.

Vår sterkeste side er innsamling og tilrettelegging av data. Det betyr at vi visualiserer data fra flere systemer i samme løsning. Plattformen er fleksibel og det er enkelt å lage nye visualiseringer basert på dine behov. Dette kan du også gjøre selv i rollen som superbruker.

Det betyr at Level 9 gir støtte til medarbeidere og ledelsen ved å skape innsikt og kompetanse som gir bedre beslutninger.

Misjon

Vi oversetter data til informasjon

Hensikt

Gir kunden kontroll og forutsetninger til å ta riktige beslutninger

Visjon

Skape begeistring og entusiasme innen transport- og utleiebransjen

Alternative Text

Espen Haldorsen


Daglig leder

Gründer av selskapet med 20 års erfaring som rådgiver for bedrifter innenfor varehandel, produksjon og logistikk. Utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Espen har hovedfokus på å ivareta kundens forretningsbehov, designe datamodeller, samt utvikle analyse og rapporter i frontend-verktøy.

espen@level9.no / +47 930 55 306Alternative Text

Jan Ole Hansen


Salgsansvarlig & senior fagkonsulent

Har 17 års erfaring som rådgiver innen transportlogistikk og har sammen med kunder utviklet transportapplikasjoner innen massetransport, spesialtransport, partigods og stykkgods. Er levende opptatt av digitalisering og effektivisering for å sikre kundens behov. Kompetanse innen prosess og prosessforbedring, forretningsforståelse og utstrakt implementeringserfaring. Har jobbet sammen med større transportkjøpere og transportselskaper i Sverige og Norge.

janole@level9.no / +47 930 52 189