Kunder

Level9 brukes av en rekke bedrifter innenfor transport- og utleiebransjen

Alternative Text

Moss Transportforum

Moss Transportforum er en moderne og løsningsorientert bedrift med kundetilpassede tilbud innen transport, lagring, spedisjon og logistikk.

Alternative Text

Ringstad Transport

Ringstad Transport er stolte av det gode ryktet de har opparbeidet seg, både som samarbeidspartner og arbeidsgiver. Kundene deres vil oppleve dem som pålitelige, nøyaktige og fleksible.

Alternative Text

OTTS Transport

OTTS AS driver transportmekling, transport og terminaltjenester. Firmaet ble etablert i september 2011, som et felles driftsselskap mellom Orkdal Transport AS og Transportsentralen AL i Trondheim.

Alternative Text

Mylift AS

Mylift er et utleieselskap med fokus på tilgjengelighet, service og stabilitet. Deres filosofi er at det er best å kontrollere de fleste prosessene rundt utleien selv.

Alternative Text

Kingsrød Transport AS

Kingsrød Transport har fraktet varer og gods siden 1938 og er i dag et av landets største privateide transportfirmaer. Fra vårt hovedsete i Sarpsborg styres 200 biler til og fra landet og rundt i Norge. Gjennom vår fleksibilitet og punktlighet skal vi være et opplagt valg for våre kunder.

Alternative Text

Isak Westgaard

Vi tar oss av hele verdikjeden for kunden. Det betyr alt fra å inn transportere avfallet til endelig sluttbehandling. Videre utnytter vi vår transportkapasitet på åpen bulk til å skaffe retningsbalanse i det åpne bulkmarkedet.
Trusler for bedriften er endringer i nedstrøms markedet som vil vanskeliggjøre behandling av innkommet avfall. Bedriftens tjenester er behandling/gjenvinning av avfall og transport i åpen bulk.

Alternative Text

Nortransport AS

Nortransport ble stiftet i 1976 på Tingvold i Stange. Formålet var å samle lastebileierne i Stange om en lokal transportsentral som skulle forestå felles administrasjon, salg og markedsføring, m.v..
Med kompetanse i alle ledd vil vi gi våre kunder effektive transport- og logistikkløsninger av høy kvalitet.

Alternative Text

Kvalitetstransport AS

Kvalitetstransport A/S har i over tyve år hatt sitt virke innen landeveistransport og med hovedvekt på distribusjon av flyfrakt. Selskapet, som ble omdannet fra personlig selskap til aksjeselskap i 1998, har gjennom disse årene utviklet og opparbeidet en meget god kompetanse, spesielt innen det å kunne betjene flyfraktbransjens ulike behov. I de senere år har selskapet også utviklet produkter tilpasset behov og kunder utenfor den rene flyfrakt distribusjonen. Vi dekker i dag transport for våre kunder til hele landet innfor forskjellige segmenter innen transport.

Alternative Text

Bama Logistikk AS

BAMA Logistikk AS er et selskap i BAMA Gruppen AS med ansvar for å tilby effektiv transport med ekspertise på termokjøring. Selskapet omsetter for ca 220 mill (2019). Datterselskapet Sandvik Transport AS drifter bilflåten og sjåførene og har ca 65 % av kjøringen. Vi er lokalisert på Nyland i Oslo.

Alternative Text

RST Logistics AS

RST Logistics AS har avdelinger i Askim og Sofiemyr sentralt plassert mellom havner, europaveier og hovedstaden. Vi er en totalleverandør av lager og transporttjenester som er meget konkurransedyktige både på pris, service og kvalitet. Ved henvendelse til oss kommer du rett til riktig person slik at utfordringer kan løses raskt og sikkert.
Vår spesialitet er dør til dør leveringer uten omlastinger og terminalbehandling.
3 PL løsninger og lagertjenester tilpasses den enkelte kunde. Når ting virkelig haster har vi ekspress og budbiler for alle typer oppdrag.
Dette gir våre kunder fleksible, problemfrie leveranser og minimal risiko for bortkomne og skadde varer.

Alternative Text

Renta AS

Renta er en totalleverandør innen maskin- og utstyrsutleie. Renta AS har i dag 350 ansatte fordelt på 19 avdelinger i Bergen, Os, Stavanger, Stord, Romerike, Oslo, Drammen, Kongsberg, Alta, Tromsø, Finnsnes, Harstad, Sortland, Svolvær, Narvik, Bodø og Mo i Rana.

Alternative Text

Atlantico AS

30 års erfaring innen spedisjon, distribusjon og langtransport. Vi innehar materiell for alle transporttjenester innen distribusjon, langtransport og spesialtransport.

Alternative Text

Itide AS

Vi sørger for at pakken din kommer frem trygt, raskt og enkelt. Våre produkter, tjenester og løsninger har som mål å spare tiden, pengene og energien til kundene våre, slik at de kan gjøre det de gjør best – styre bedriften sin.

fremdeles ikke overbevist?

Dette sier våre kunder


Fra bransjefolk til bransjefolk:

Alternative Text

“Mange av våre faste excelrapporter er nå erstattet av Level 9. Vi er veldig fornøyd med løsningen og den styringsinformasjon vi har fått. Det å ha et system som sammenstiller styringsinformasjon, slik vi har behov for, har vært et savn.”

OTTS Transport

Alternative Text

“Ved hjelp av de analysene Level 9 har utviklet til Ringstad Transport, kan man finjustere driften ned til hver minste detalj, og måle hver enkelt medarbeider helt eksakt.”

– Ringstad Transport

Alternative Text

“Vi samarbeider med Level9 hvor de leverer beslutningsgrunnlag ved å systematisere dataene vi allerede har. Dette gir oss et veldig godt utgangspunkt for å ta de riktige avgjørelsene for fremtiden”

– MyLift

Alternative Text

“Level 9 gjør at vi er «Hands on» hele tiden og gir oss en god informasjon om hvordan vi drifter. Samtlige bilmeglere logger seg på systemet daglig for å se om noe uteglemt, feil i faktureringssystemet eller kunder som ikke har hatt omsetning de siste dagene.”

Moss transportforum