Kunder

Level9 brukes av en rekke bedrifter innenfor transport- og utleiebransjen

Alternative Text

Moss Transportforum

Moss Transportforum er en moderne og løsningsorientert bedrift med kundetilpassede tilbud innen transport, lagring, spedisjon og logistikk.

Alternative Text

Ringstad Transport

Ringstad Transport er stolte av det gode ryktet de har opparbeidet seg, både som samarbeidspartner og arbeidsgiver. Kundene deres vil oppleve dem som pålitelige, nøyaktige og fleksible.

Alternative Text

OTTS Transport

OTTS AS driver transportmekling, transport og terminaltjenester. Firmaet ble etablert i september 2011, som et felles driftsselskap mellom Orkdal Transport AS og Transportsentralen AL i Trondheim.

Alternative Text

Mylift AS

Mylift er et utleieselskap med fokus på tilgjengelighet, service og stabilitet. Deres filosofi er at det er best å kontrollere de fleste prosessene rundt utleien selv.

Alternative Text

fremdeles ikke overbevist?

Dette sier våre kunder


Fra bransjefolk til bransjefolk:

Alternative Text

“Mange av våre faste excelrapporter er nå erstattet av Level 9. Vi er veldig fornøyd med løsningen og den styringsinformasjon vi har fått. Det å ha et system som sammenstiller styringsinformasjon, slik vi har behov for, har vært et savn.”

OTTS Transport

Alternative Text

“Ved hjelp av de analysene Level 9 har utviklet til Ringstad Transport, kan man finjustere driften ned til hver minste detalj, og måle hver enkelt medarbeider helt eksakt.”

– Ringstad Transport

Alternative Text

“Vi samarbeider med Level9 hvor de leverer beslutningsgrunnlag ved å systematisere dataene vi allerede har. Dette gir oss et veldig godt utgangspunkt for å ta de riktige avgjørelsene for fremtiden”

– MyLift

Alternative Text

“Level 9 gjør at vi er «Hands on» hele tiden og gir oss en god informasjon om hvordan vi drifter. Samtlige bilmeglere logger seg på systemet daglig for å se om noe uteglemt, feil i faktureringssystemet eller kunder som ikke har hatt omsetning de siste dagene.”

Moss transportforum

Alternative Text

Alternative Text