Alternative Text
Ringstad Transport

Ringstad Transport har røtter tilbake til 1988. Selskapet ble etablert av Per og Terje Ringstad i 1992. Opp gjennom årene har de gjort flere strategiske oppkjøp, som innebærer at de i dag har alle typer kjøretøy til disposisjon. Kundemassen er større enn noen gang. Fokus på eksisterende kunder og vekst gjennom nye tjenester er et nøkkel ord gjennom å ha fokus på det faste rutenettet, og videreutvikler lager- og logistikkonseptet vårt på Årvoll i Moss.

Selskapet leverer transporttjenester som pakker, stykkgods, partivarer og farlig gods. I dag har de kontrakt med 40 – 45 bileiere, som trafikkerer rutenettet med alt fra små varebiler til store vogntog.De dekker i dag et stort område med sine tjenester: Østfold, Vestfold, Agder, Akershus, Oslo og Buskerud. I tillegg med ukentlige avganger til Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Ved behov og kjører de også resten av Norge og Norden på forespørsel.
Lager- og logistikk tjenester er viktig for å møte kunde behovet og sikre god vareflyt med egne lagerterminal med opptil 1200 pallplasser. Kundene kan enkelt benytte seg av logistikksystemet, som er spesielt egnet for mindre bedrifter.

  • adresse Årvollskogen 29, 1529 Moss