Hva er digitalisering?

Digitalisering er et ord som nå ligger i alles munn. Vi snakker om den eksponentielle økningen i digitalisering som Covid19 har medført.

Men hva er digitalisering, hva betyr det å digitalisere og hvorfor finner digitalisering sted?

Jeg tror vi starter fra feil retning, digitalisering er et verktøy ikke et mål. Målet er å drive virksomheten for å gi bedre kundeverdi. Ved å gi kundene den verdien de tilstreber, bygger du tjenester på en måte som gir bedriften din en større markedsandel og derved får eierne det de forventer.

Digitalisering innebærer naturlig nok mange forskjellige verktøy for både å forbedre det du leverer for å møte kundenes behov, men det er også en viktig del av hvordan du leverer, både når det gjelder hastighet, kostnadseffektivitet og kvalitet.

Informasjon og data er en sentral komponent i digitaliseringsverktøyet ditt, det er hvordan du kan levere de riktige kombinerte dataene til riktig person til rett tid som gjør deg til en vinner eller en taper. Mantraet “Det handler om integrering” er som vanlig alltid relevant.

Vi i Level 9 med vår baseline-metodikk gir deg en rask start for å møte dine kunders behov. Vi bruker forskjellige deler av digitaliseringsverktøyet for å få den skreddersydde integrasjonsleveransen på plass. Vi sørger for at strategi, arkitektur og prosess blir satt på plass på en optimal måte for å møte dine kunders krav og behov.

Ved å fokusere fullt ut på dine forretningskrav og mål under heldagsaktiviteter sammen med interessenter, krav og prosesseiere, vil flere ukers etterforskning og diskusjonsarbeid bli fullført på en brøkdel av tiden. Våre workshops og løsninger er kostnadseffektive og sørger for at et felles mål er forankret, dokumentert og i tråd med virksomhetens reelle behov. La oss hjelpe deg med å nå dine mål med vår baselinjemetode for å utnytte digitaliseringsverktøyet Level 9 best mulig.

Jeg er overbevist om at det som har ført oss hit ikke vil føre oss inn i fremtiden på en vellykket måte. La oss hjelpe deg å tenke nytt for å lede deg til suksess!

Kontakt oss på Level 9 – vi vil ta diskusjonen videre og hjelpe deg å komme videre!

Jan Ole Hansen

Salgsansvarlig/Fagkonsulent

janole@level9.no