Erfarne rådgivere innen BI, data science og forretningsutvikling.

Hos Level 9 leverer vi rådgivning innenfor business intelligence, data science og forretningsutvikling. Vi kan hjelp med å etablere strategi og ivareta alle aktiviteter frem til ferdig løsning.

Det begynner med kartlegging

Våre kunder har store mengder data og behov for analyse og rapportering, så dette er noe vi har god erfaring med. Vi hjelper bedrifter med å kartlegge behov og data i kildesystemer. Deretter kan vi hente ut, transformere og laste data og levere løsninger som gjør at du og dine medarbeidere kan ta riktige beslutninger.

Innenfor forretningsutvikling har vi lang erfaring fra forbedringsprosjekter innenfor varehandel og produksjon. Vi kan ta ansvaret for å utvikle din prosesser hvor målsettingen er økt lønnsomhet for hele virksomheten.

Høres dette interessant ut?
Ta kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat!